Uit een
goed nest.

Door ketenkracht
naar onbegrensde
mogelijkheden.

Samen sterk

Vergrill is onderdeel van GroenlandGroup. Vanuit onze ultramoderne pluimveeslachterijen en productieunits verwerken en verpakken we poultry- en vegaproducten voor (internationale) retailers, industrie, out of home en speciaalzaken. GroenlandGroup heeft een jaarlijkse omzet van 800 miljoen, kent meer dan 1400 actieve artikelen en telt meer dan 1400 medewerkers.

De overige bedrijfssectoren van PHW Group omvatten dierenvoeding en diergezondheid, en voeding voor consumenten. In totaal bestaat de groep uit meer dan 35 onafhankelijke bedrijven. De PHW Group stimuleert ondernemerschap en geeft die bedrijven de kans om onafhankelijk, flexibel en zelfstandig te opereren.

Dankzij Wiesenhof kunnen we opereren vanuit een volledig gecontroleerde eigen keten. Van genetica, eigen broederijen en slachterijen tot efficiënte logistiek: alles is in eigen beheer. Juist door deze volledige ketenintegratie hebben we een unieke positie in de markt.

Razendsnel een
passend antwoord

Esbro en Van den Bor zijn onze duurzame en innovatieve pluimveeslachterijen. GroenlandKip is specialist in concepting, verpakking, category management en fijnmazige distributie. En Vergroen is verpakkingslocatie en het logistiek platform voor vegetarische en veganistische producten voor (internationale) retailers en handel.

Samen hebben we op elke vraag uit de markt razendsnel een passend antwoord. Door de gebundelde kennis en korte lijnen zijn we in staat messcherp zaken te doen. In eigen land, maar ook daarbuiten.