Grillen en
genieten
maar.

Ontdek onze ambachtelijk geproduceerde specials.

Spiesen.

Alle lekkers op een stokje.

De speciale spiesen van Vergrill.

Kies uit een verrassend breed assortiment aan ambachtelijk geproduceerde barbecue spiesen: kip, kalkoen, varken of vega, desgewenst in combinatie met knapperige groenten of fruit.

Onze spiesen worden met de hand samengesteld, naar wens gemarineerd en zijn niet getumbled. Zo blijft de vochtuittreding in de verpakking tot een minimum beperkt. Onze barbecuespiezen kunnen rauw of gegaard worden geleverd. Ook een ingevroren variant is mogelijk.

Grill Specialiteiten.

Grillen en genieten maar.

De grill specialiteiten van Vergrill.

Het borrelsegment is al jaren groeiende. Gegaarde specialiteiten om zelf af te grillen of meteen van te genieten zijn dan ook populairder dan ooit.

Alle onze grilspecialiteiten zijn in een handomdraai te bereiden in oven, airfryer of magnetron. Denk aan (tailormade) buckets met voorgegaarde chickenwings of drumsticks, gegrilde hele kippen en een verrassend kies & mix assortiment. Regelmatig introduceren we nieuwe producten, ontwikkeld door en voor echte liefhebbers.

Convenience.

De convenience specialiteiten van Vergrill.

Verse broodjes.

Onze dagverse gevulde bake-off broodjes zijn eenvoudig en snel te bereiden in de oven. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere luxe varianten, van rijke gevulde pistolets tot heerlijke Calzone broodjes.

Gerookte kipfilet.

Bij Vergrill houden we van gerookte kipfilet. Niet alleen om van te genieten, maar ook om te produceren. Dat roken doen we in eigen huis, op ambachtelijke en natuurlijke wijze.

Dat vakmanschap zorgt voor exact de juiste balans tussen uitgesproken rooksmaak en malsheid van het vlees. We bieden onze gerookte kipfilet aan in reepjes, blokjes, stukjes en als hele filet, geleverd in retailverpakking, horecaverpakking of grootverpakking.

Mini Gourmet.

Wie in Nederland is er niet mee opgegroeid? Gourmetten: tijdens de Kerstdagen, de jaarwisseling, Sinterklaas en Pasen. Eigenlijk op elk moment waarop vrienden en families hun samenzijn aan tafel vieren.

Ons mini gourmet assortiment valt dan ook in de smaak bij miljoenen consumenten. Dat komt mede omdat we bij Vergrill een sterke focus hebben op productinnovatie. We ontwikkelen met liefde ieder seizoen kakelverse nieuwe varianten. Zo houden we de oer-Hollandse gourmet traditie elke keer weer vernieuwend.